ISTRA 1961

Puljani će danas u Kopru protiv istoimenog slovenskog prvoligaša odigrati drugu pripremnu utakmicu

| Autor: Ivica Cerovac
GURA SE PUNOM PAROM - Ivan Ćalušić (Foto: NK Istra 1961)

GURA SE PUNOM PAROM - Ivan Ćalušić (Foto: NK Istra 1961)


Nogometaši Istre 1961 privode kraju drugi tjedan priprema za predstojeću prvoligašku sezonu, koji će danas zaključiti prijateljskom utakmicom s Koprom. »Zeleno-žuti« će se klubu koji je u prethodnoj sezoni zauzeo petu poziciju na ljestvici Prve slovenske lige suprotstaviti na njegovoj Bonifiki, a susret će se igrati s početkom u 19 sati.

Za očekivati je da će Paolo Tramezzani u Kopru ravnomjerno raspodijeliti minutažu među igračima, a pritom neće moći računati tek na dvojicu, Ville Koskija i Lovru Majkića. Koski će sigurno zbog zdravstvenih tegoba još neko vrijeme izbivati iz momčadi, dok je s Majkićem situacija puno bolja, posljedice »bliskog susreta« s kao od brijega odvaljenim Ibrahimom Cisseom se saniraju i pouzdani čuvar mreže bi se od ponedjeljka trebao uključiti u normalan rad. Premda, možda u ponedjeljak niti ne bude treninga, jer je dojam kako se talijanski trener posljednjih dana malo smekšao, pa je i u petak i u subotu svojim pulenima dao slobodno poslije podne.

- Istina, trebali smo po dobivenom planu i u petak i u subotu imati po dva treninga, da bi na kraju oba dana trenirali samo ujutro. Mislim da nas je to trener Tramezzani prvenstveno želio nagraditi za trud i dobar pristup koji smo pokazali na ovim pripremama. Uvjeti su stvarno nemogući, radimo naporno na visokim temperaturama, ali iz dana u dan dajemo sve od sebe i guramo punom parom. Poklopile su nam se sada i dvije utakmice unutar četiri dana, a pritom nas je dodatno umorio dug put do Lienza i natrag, vratili smo se u Pulu tek u tri sata iza ponoći te nas trener nije želio dodatno opterećivati i stoga nam je dao slobodno - nadovezao se Ivan Ćalušić.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter