viralni hit

VIDEO / Pogledajte dirljiv trenutak između talijanskog novinara i legende Vatrenih: "Samo ti ovo želim reći…"

| Autor: Novi list
(Screenshot X)

(Screenshot X)


"Ovo je doista prekrasan trenutak s konferencije za medije nakon utakmice" – riječi su kojima je BBC noćas na svojim društvenim mrežama popratio video u čijoj se glavnoj ulozi nalazi kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Snimka je ubrzo postala viralna, a samo je na platformi X već pregledana preko milijun puta

Legendi Hrvatske i madridskog Reala na presici se, naime, obratio jedan talijanski kolega.

"Dobra večer Luka, od talijanskog novinara, želim ti se zahvaliti na svemu što si nam pokazao, ne samo večeras, nego tijekom čitave karijere. Još si jednom pokazao kakav si igrač pa si i zabio nakon promašenog penala.

Samo ti ovo želim reći… volio bih te zamoliti da nikada ne odeš u igračku mirovinu jer si jedan od najboljih koje sam imao prilike komentirati. Hvala ti", rekao je Luki, umjesto pitanja, talijanski novinar.

Uslijedio je pljesak i Modrićev odgovor.

"Grazie. Hvala vam iz dubine srca na ovako krasnim riječima. Volio bih zauvijek igrati nogomet, ali doći će vrijeme kada ću morati objesiti kopačke o klin. Još ću igrati, ne znam koliko, ali hvala vam na divnim riječima", odgovorio je Modrić.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije sinoć je izabran za najboljeg igrača utakmice protiv Italije, ali nažalost nije imao previše razloga za slavlje nakon što je susret završio 1-1, a "Vatreni" praktički ostali bez plasmana u osminu finala.

Ujedno je postao i najstariji strijelac u povijesti europskih prvenstava sa 38 godina i 289 dana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater