TREĆA NL ZAPAD

Buježi i "brodograditelji" odmah pokazali ambicije

| Autor: Roberto Car
Točka na "i" - Enis Šoškić (Snimio Milivoj Mijošek)

Točka na "i" - Enis Šoškić (Snimio Milivoj Mijošek)


Nogometaši Buja u istarskom derbiju protiv Medulina 1921, i Uljanika protiv Nehaja, visokim su pobjedama pred svojim navijačima otvorili novu sezonu u Trećoj ligi zapad.

Drugi istarski derbi 1. kola, onaj u Pazinu između Pazinke i Rovinja, igrat će se u utorak. U Bujama iskusniji domaći igrači nisu ostavili ni gram šanse Medulincima da se neporaženi vrate kući. Kalizan i Valenta su do odlaska na odmor osigurali ugodnu prednost domaćinu koju su potom u nastavku duplirali Kalizan svojim drugim pogotkom i iskusni Enis Šoškić kojem je pola sata uigre bilo sasvim dovoljno da se upiše u listu strijelaca.

Na stadionu SRC Uljanik na Verudi ambiciozna momčad trenera Saše Kolića "slomila" je otpor uvijek neugodnih gostiju iz Senja. Milivoj Simeunović je u debiju pokazao da će biti veliko pojačanje "brodograditelja".

"Otvorio" je goste sredinom prvog poluvremena i tih je 1:0 bilo do same završnice. Tada je prvo Jokić svladao Godinića, a potom u 3. minuti sudačke nadoknade Simeunović postavio konačan rezultat. Ukolko se dan po jutru poznaje, pulska bi momčad ove sezone mogla doista biti u igri za najviši plasman.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter