Stand up komičar

Vlatko Štampar predstavlja najbolje iz 15 godina karijere

| Autor: Tea Tidić
(Snimio Luka Batelić)

(Snimio Luka Batelić)


U atriju bujskog Pučkog otvorenog učilišta u ponedjeljak, 8. srpnja, s početkom u 21 sat, nastupit će stand up komičar Vlatko Štampar s programom »15 godina karijere«, gdje će ovaj priznati stand up komičar predstaviti svojevrsni »best of« njegovog repertoara koji je predstavljao kroz desetljeće i pol na brojnim pozornicama. Večer mojih najboljih, najdražih, najornijih, najiskrenijih fora. Samo najbolje od najboljeg iz 15-ogodišnje karijere.

- Prošlo je 15 godina od nekih prvih nastupa. 15 godina karijere. Čudno mi je ovo/to nazivati karijerom. Malo prepompozno. Ali je Petnaest godina nečega. Vježbanja. Petnaest godina pišem fore i konstantno razmišljam kako i s čim vas mogu nasmijati. Hrpe raspisanih blokića, notesa, natuknica, grešaka, zabluda i nejasnoća. I onaj sveprisutni komičarski strah da si sve smiješno već rekao. I da je gotovo.

Od nastupa po birtijama, restoranima, festivalima, kazalištima, domjencima, svadbama, HNK-ovima i vatrogasnim zabavama, Lisinskima i prčijama. Bilo je svega. A imam osjećaj da sam tek krenuo. Tj, nadam se da sam tek krenuo.

U dosadašnjoj karijeri sam napisao pet stand up specijala: »Bratec je trd«, »Štamparska greška«, »Odraslost«, »Bolja polovica« i »Zabezeknut«. Uskoro je u planu novi, šesti specijal. Ukupno imam više od 10 sati fora, mesa, materijala s kojim vas mogu dobiti, slomiti i nasmijati. A to mi je najdraže. Nasmijavati vas. Neke fore više ne izvodim, nekima prošao rok, neke jednostavno više nisu ja. Ali svaki show ima svoje najbolje, najbrutalnije, najiskrenije fore. Plan je skupiti sve te hitove, ubojice, fore odlikaše i napraviti setlistu najbolje od najboljeg. Šlag svih 15 godina rada i truda. U dva sata kaosa. Nemate pojma što vas čeka. Neću vam dati da dođete do daha, poručuje Vlatko Štampar. Ulaznice se već mogu kupiti u pretprodaji online na www.eventim.hr kao i na svim Eventim prodajnim mjestima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater