NBA liga

Poznato je tko će postati novi trener Lakersa, dobar je s LeBronom Jamesom

| Autor: Hina
  J. J. Redick (Reuters)

J. J. Redick (Reuters)


Bivši košarkaš 39-godišnji J.J. Redick postat će novi trener sjevernoameričke košarkaške franšize Los Angeles Lakersa, javljaju američki mediji.

Redick, koji je razvio vrlo dobar odnos s prvom zvijezdom Lakersa LeBronom Jamesom, prošlog se vikenda sastao s upravom Lakersa koja mu je ponudila mjesto glavnog stratega na četiri godine.

J.J. Redick iza sebe ima bogatu 15-godišnju NBA karijeru koja traje od 2006. do 2021. godine, ali nema nikakvog trenerskog iskustva. Tijekom aktivne karijere igrao je za Orlando Magic, Milwaukee Bucks, Los Angeles Clipperse, Philadelphia 76erse, New Orleans Pelicanse i Dallas Maverickse.

Od 2021. godine radi kao konzultant za medijsku mrežu ESPN koja je zakupila prava za prijenose NBA utakmica. Ove godine proslavio se kao autor podcasta s LeBronom Jamesom koji je u Lakersima od 2018.

Lakersi su prošlu sezonu završili u prvom kolu doigravanja u kojem su ih eliminirali prošlogodišnji prvaci Denver Nuggetsi. Prva žrtva neuspješne sezone bio je trener Darvin Ham, a zajedno s njim oprostili su se i svi članovi njegovog trenerskog tima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum