DA NE BI!

ŽENA HEROJ IZ SLAVONSKOG BRODA, KOJA JE ODBRUSILA PLJAČKAŠU S PIŠTOLJEM: "Jednostavno mi se javila želja da se posvađam s njim"

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Jedna od glavnih tema u Hrvatskoj je jučerašnji događaj u maloj trgovini u Bukovlju kod Slavonskog Broda, gdje je upao pljačkaš, maskiran i s pištoljem, ali hrabra prodavačica nije mu ga željela dati i on je na koncu - otišao praznih ruku. Dogodilo se to taman kad je pao mrak.

Za 24 sata žena, inače majka četvero djece, ispričala je da se u njoj "pojavilo nešto neobjašnjivo".

Objasnila je da se ona počela s pljačkašem svađati, s ciljem da mu u očima vidi reakciju, jer ostalo nije vidjela...

On je u nekoliko navrata "komandirao" prodavačici da mu preda novac, a ona mu je rekla "da ne bi". Ispričala je i da bi vjerojatno popustila da je još insistirao . Ali, kako je objasnila za 24 sata, znala je da mu se žuri jer se boji da ne uđe još neki kupac u trgovinu.

"Unatoč tome što je cijev pištolja bila uperena u mene, što mi je prijetio, u meni se javio neki bunt i odlučila sam ići do kraja, ne dati mu novac", opisala je prodavačica za 24 sata

Kad je neuspjeli lopov otišao, pozvala je policiju.

"Šefu sam jedva ispričala što se dogodilo", rekla je i objasnila da joj se jednostavno javila želja da se posvađa s pljačkašem.

Kod ovog poslodavca žena radi tri godine. Vlasnik je rekao da je najvažnije da se nikome ništa nije dogodilo te da se djelatnica nije trebala izlagati riziku i ugrožavati svoj život.

Policija je danas uhitila jednu osobu pod sumnjom da se radi o pljačkašu iz ovog slučaja, ali još nisu potvrdili da je to doista on.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter