KOPRIVNICA

U Koprivničko-križevačkoj županiji 204 novozaraženih

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U Koprivničko-križevačkoj županiji u četvrtak je zabilježeno 204 nova slučaja zaraženih koronavirusom, izvijestio je u četvrtak Županijski stožer Civilne zaštite.

Ozdravile su 64 osobe, a u koprivničkoj Općoj bolnici umrlo je dvoje ljudi u dobi od 79 i 78 godina koji su u medicinskoj anamnezi imali i druge dijagnoze.

Na tom su području trenutno aktivna 983 slučaja, a na bolničkom liječenju nalazi se 101 osoba.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području Koprivničko-križevačke županije bolest COVID-19 je potvrđena u 3952 slučaja.

"Od sutra 11. prosinca na prostoru Sajmišta u Koprivnici s radom počinje drive-in punkt za izuzimanje uzoraka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus. Njegovim otvaranjem prestaje s radom testiranje u izdvojenoj COVID-19 ambulanti u sklopu županijskog Doma zdravlja u Koprivnici, na Trgu dr. Tomislava Bardeka, dok ispostave u Đurđevcu i Križevcima nastavljaju s radom prema rasporedu – ističu u Županijskom stožeru civilne zaštite.

Izuzimanje uzoraka će od ponedjeljka do subote u terminu od 7 do 9 sati provoditi timovi županijskih zdravstvenih ustanova, kod stambenog kontejnera smještenog na prostoru koprivničkog Sajmišta. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter