JUTROS

Incident u jednoj od vodećih hrvatskih bolnica: POTUKLE SE ZAMJENICA RAVNATELJA I ZAPOSLENICA

| Autor: Portal Glas Istre
Zgrada bolnice i Dijana Zadravec

Zgrada bolnice i Dijana Zadravec


Tijekom jutra došlo je do fizičkog obračuna zamjenice ravnatelja KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu, Dijane Zadravec, i zaposlenice Mije Primorac, zbog čega je intervenirala i policija, piše Jutarnji list.

Ravnatelj bolnice Mario Zovak, potvrdio je kako je došlo do incidenta među zaposlenicama, ali da ne zna je li bilo fizičkog kontakta.

- Obaviješten sam o incidentu i tražio sam očitovanje svih prisutnih. Je li bilo fizičkog sučeljavanja još ne znam. Policija je bila, ali tko ju je od involviranih pozvao ne znam. Dužnost bolnice je da Povjerenstvo ispita sve i tek onda će se moći nešto konkretno reći, rekao je Zovak za Jutarnji list.

Kako piše Jutarnji, policija je dojavu o incidentu zaprimila nešto poslije 10 sati od voditeljice Odjela nabave medicinskih proizvoda KBC-a Mije Primorac.

Primorac je navela da ju je Zadravec, koja joj je nadređena, sustavno psihički zlostavljala, pa na koncu i fizički napala. Navodno je do problema došlo nakon sastanka na kojem se govorilo o nabavi za potrebe bolnice.

I Zadravec i Primorac su na pretragama u bolnici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater