"resetirajmo hrvatsku"

VIDEO/Najpozitivniji političar po izboru građana odlučio se obratiti javnosti - GOSPODIN "NITKO" ŽELI BITI PREDSJEDNIK HRVATSKE

| Autor: Portal NoviList.hr

 Gospodin Nitko, najpozitivniji političar po izboru građana odlučio se obratiti javnosti putem YouTube kanala. Iako imaginaran, odlučio je krenuti u kampanju za predsjednika pod sloganom „Resetirajmo Hrvatsku“, a glavni cilj je probuditi mlade i skrenuti pažnju na njihove probleme.

- Mladi su za mene jedina nada za spas ove države. Nitko od predsjedničkih kandidata ih ne ističe kao primarnu ciljnu skupinu stoga sam odlučio izaći u javnost i poslati im poruku. Iako su ovlasti predsjednika ograničene, smatram da uz današnje kanale komunikacije predsjednik može i mora vršiti pritisak na Vladu i Sabor kako bi se provodile mjere kojima je cilj, između ostaloga i sprječavanje demografske kataklizme, kazao je gospodin Nitko.

Već mjesecima gospodin Nitko je jedan od najpozitivnijih političara u Hrvatskoj i u samom je vrhu po simpatijama građana. Potaknut svojom popularnošću gospodin Nitko smatra da je njegova dužnost i odgovornost kandidirati se za predsjednika RH, radi podrške koju mu daju građani proteklih mjeseci. Uz nove rezultate CRO Demoskopa koji ga ponovno svrstavaju u sam vrh popularnosti političkih aktera, Nitko je odlučio objaviti svoju kandidaturu za predsjednika RH.

- To što sam izabran za najpozitivnijeg političara u prošloj godini, a očito je i da me ove godine građani vide u toj ulozi, savršeni je primjer političkog apsurda. U zemlji s preko 150 stranaka i 1000 političara građani su izabrali mene kao najpozitivnijeg. To govori da je na političkoj sceni nešto trulo i da su potrebna nova rješenja i novi ljudi. Ja se nadam da će moj program i slogan prepoznati oni kojima su poruke upućene i da će Hrvatska postati mjesto vrijedno življenja, kazao je gospodin Nitko.

Glavni cilj kampanje je skrenuti pažnju na probleme s kojima se susreću mladi u Hrvatskoj, a ključne stavke programa su stambeno pitanje, porezne olakšice za poduzetnike, digitalizacija birokratskog sustava, obrazovanje i blagostanje.

zmeđu ostaloga otkrio je da je hardcore gamer, zaljubljenik u alpinizam i penjanje, a zalaže se i promiče kulturu pametnih gradova. Rodom je iz Nina, ima ženu i sina, a vlasnik je software development tvrtke Nine iz Zadra. Ekološki je osviješten, a pokrenuo je i aplikaciju u kojoj ljudi mogu slati fotografije ilegalnih odlagališta otpada koje se odmah prosljeđuju nadležnim institucijama.

Dio programa može se vidjeti na YouTube kanalu dok će ostale točke biti objavljene tijekom sljedećih dana, a gospodin Nitko građane poziva da se svojim komentarima pridruže zajedničkom kreiranju bolje Hrvatske.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater