Područna škola Baška

Valamar pomogao urediti dvorište osnovne škole

| Autor: Glas Istre
(Promo)

(Promo)


Valamar je podržao projekt uređenja školskog dvorišta Područne škole Baška, koja djeluje u sastavu Osnovne škole "Fran Krsto Frankopan" na Krku. Školsko će dvorište biti opremljeno golovima za mali nogomet i raznim sportskim rekvizitima, čime će se dodatno poboljšati uvjeti za 117 osnovnoškolaca. Osim nabave opreme, projekt uključuje i dodatno uređenje okoliša škole, čime će se stvoriti ugodnije i sigurnije okruženje za svakodnevni boravak djece.

"Školska zgrada u Baški obnovljena je prije sedam godina, što je značajno poboljšalo uvjete rada i obrazovanja. Sada, uz Valamarovu podršku, svojim učenicima možemo omogućiti i kvalitetnije uvjete za igru i bavljenje sportom u dvorištu. Oprema poput golova i drugih sportskih rekvizita posebno je važna za njihovo fizičko i psihičko zdravlje, a uređenje okoliša učinit će naš prostor još ugodnijim. U ime svih učenika i učitelja, želim zahvaliti Valamaru na ovoj dragocjenoj pomoći" , izjavila je Kristina Ivošić, voditeljica OŠ "Fran Krsto Frankopan" PŠ Baška.

Osnovna škola "Fran Krsto Frankopan" - Područna škola Baška kontinuirano radi na unapređenju uvjeta rada u školi i osiguravanju što boljih prostora za svoje učenike. Ovaj projekt dodatno će pridonijeti razvoju i dobrobiti djece i mladih. Usredotočujući se na sportske aktivnosti i rekreaciju, škola stvara pozitivno okruženje u kojem učenici mogu napredovati, stjecati znanja i razvijati svoje vještine. Raznim projektima usmjerenima na stjecanje znanja i vještina za cijeli život, nastoji se osigurati kvalitetan razvoj i obrazovanje svih učenika.

Valamar podupire brojne inicijative u zajednici, s posebnim naglaskom na brigu o djeci i mladima, surađuje s vrtićima i školama, te podržava brojne društveno odgovorne projekte u destinacijama u kojima posluje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter