olakšava život

Poznata banka uvela novinu koja će se mnogima svidjeti

| Autor: Glas Istre
(Snimio Robert Anić/Pixsell)

(Snimio Robert Anić/Pixsell)


Zagrebačka banka kontinuirano unaprjeđuje m-zaba on-line bankarstvo, a od sada je putem nje omogućena usluga m-parking. Parkiranje je trenutačno moguće platiti u 40 gradova, za sve zone i vrste karata, ovisno o dostupnosti i zonama pojedinog grada. 

Zaba m-parking uvodi u suradnji s tvrtkom Bmove, a klijenti usluzi pristupaju na početnoj stranici m-zabe. Prilikom prvog korištenja, uslugu je potrebno najprije aktivirati unosom osnovnih podataka o vozilu, što omogućava buduće jednostavno plaćanje parkinga.

Potom je potrebno je unijeti grad i zonu ili je umjesto toga moguće odabrati opciju Lociraj me te će aplikacija automatski ispuniti podatke za klijentovu zonu parkiranja i grad. Naposljetku, potrebno je odabrati željeno trajanje parkiranja i kliknuti na Kupi kartu.

Prednost usluge jest i da klijent ne treba paziti kada mu istječe parkirna karta, već će pravodobno primiti obavijest na svoj mobilni uređaj o isteku te će, po potrebi, moći produljiti parkiranje. Također, svi plaćeni računi za parkiranje bit će dostupni na jednom mjestu, a potrebno je samo odabrati Povijest.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter