ZAGREB

Valamar Riviera isplatila 13. plaća, božićnicu i nagrade sezoncima

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Valamar Riviera je isplatila 13. plaću od 5.000 kuna neto svim svojim zaposlenicima s ugovorom na neodređeno vrijeme i svim radnicima s ugovorom na određeno koji su u ovoj godini odradili najmanje 10 mjeseci, a zaposleni na neodređeno dobili su i božićnicu od 2.000 kuna neto, izvijestili su iz Valamara.

Radnicima na određeno vrijeme koji su odradili cijelu sezonu isplaćena je nagrada za sezonski posao u iznosu od 700 do 1.500 kuna neto, ovisno o odrađenom broju sati u ovoj godini, navodi se u priopćenju. 

Također, Valamar je zaposlenicima početkom prosinca isplatio dar u naravi u iznosu od 600 kuna neto, a onima s djecom u dobi do 15 godina i dar za dijete u iznosu od 600 kuna neto po djetetu.

Radnicima je u kolovozu isplaćena i nagrada za uspješnu sezonu od 500 kuna neto, podsjećaju iz Valamara. 

"Valamar je prvi poslodavac u turizmu koji, u skladu s dogovorom sa Sindikatom turizma i usluga Hrvatske te Sindikatom Istre, Kvarnera i Dalmacije postignutim u veljači ove godine, svojim zaposlenicima isplaćuje spomenute nagrade", poručuju iz te turističke kompanije, ističući i da svim svojim zaposlenicima jamče minimalno 5.000 kuna neto primanja za odrađeni puni mjesečni fond sati. 

Sve to potvrđuje da Valamar sustavno radi na povećanju materijalnih prava zaposlenika, kao i onih nematerijalnih, u smislu da svi zaposlenici koji u Valamarove destinacije, hotele i ljetovališta dolaze iz drugih krajeva Hrvatske imaju osiguran kvalitetan smještaj i tople obroke, navodi se uz ostalo u priopćenju. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter