ZAGREB

Donacije hotelijera Arena Hospitality i Falkensteiner bolnicama u Zagrebu i Puli

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Hotelska grupacija Arena Hospitality je s tvrtkom Kamgrad donirala medicinsku opremu Općoj bolnici Pula, a grupacija Falkensteiner donirala je 200 vaučera dvjema zagrebačkim bolnicama za odmore njihovih djelatnika kada to bude moguće, izvijestili su u utorak iz tih grupacija.  

Grupacija Arena Hospitality, koja osim hotelima u Puli i Istri upravlja i hotelima na nekoliko europskih tržišta, zajedno s tvrtkom Kamgrad donirala je medicinsku opremu za dezinfekciju osjetljivih medicinskih uređaja i prostora Opće bolnice Pula.

Ta je hotelska grupacija nedavno i samostalno donirala pulskoj bolnici televizore LCD za prostore novog djela bolnice, kao i usluge pripreme obroka tj. lunch paketa za djelatnike bolnice, stavljajući i na raspolaganje bolnici vlastite zaposlenike za pripreme i čišćenje novih bolničkih odjela, ističu iz te grupacije.

Austrijska grupacija Falkensteiner Hotels & Residences, koja posluje u nekoliko odredišta u Hrvatskoj, objavila je, pak, da je zagrebačkim klinikama Sveti Duh i Dr. Fran Mihaljević donirala ukupno 200 vaučera za vikend odmore njihova medicinskog osoblja u objektima te grupacije na zadarskom području. 

Riječ je o vaučerima za dvije noći za to osoblje i njihove obitelji, pri čemu je sto vaučera za Falkensteinerov resort Borik u Zadru, a sto za njihov resort Punta Skala nedaleko Petrčana.

Iz obje te hotelske grupacije istaknuli su važnost i vrijednost rada klinika i bolnica te napore njihovih djelatnika u liječenje pacijenata uslijed pandemije covid-19, čime pomažu i zajednici, a što je, kako ističu, i dio poslovanja tih grupacija kroz društvenu odgovornost i solidarnost.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter