počinio je tri kaznena djela

IZUDARAO GA DRVENOM PALICOM PO GLAVI U UMAGU. Završio je u istražnom zatvoru

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu je 27. svibnja 2022. ispitalo hrvatskog državljanina (1958.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, kaznenog djela prijetnje te  kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.
Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 64-godišnjak 3. travnja 2022. u Umagu, prišao oštećenom hrvatskom državljaninu (1961.) i, u namjeri da ga teško tjelesno ozlijedi, drvenom ga palicom u više navrata udario po glavi i tijelu, kao i da je sustigao oštećenika u njegovu bijegu te ga ponovo više puta udario palicom po glavi i tijelu i nanio mu ozljede glave i kontuzije zgloba, šake, ramena i nadlaktice te otvorene rane prstiju.
Osnovano se sumnja da je osumnjičenik tijekom svibnja prijetio oštećeniku te da je 23. svibnja 2022. u Umagu, na jednoj poljoprivrednoj površini, prišao oštećeniku i razbio mu mobilni uređaj. 

Županijski sud u Puli je 27. svibnja 2022. prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i okrivljeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te opasnosti od utjecaja na sudionike kaznenog postupka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter