ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Epilog obračuna drvenom palicom: NASILNIKU IZ UMAGA ODREĐEN ISTRAŽNI ZATVOR

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Županijski sud u Puli odredio je istražni zatvor za 63-godišnjeg muškarca koji je u Umagu mlatio 61- godišnjaka. Kao što smo već pisali, stariji je muškarac pod utjecajem alkohola od 2,19 promila 3. travnja oko 21.30 sati u naselju Komunela drvenom palicom napao 61-godišnjaka udaravši ga po glavi i tijelu. Nanio mu je ozljede glave i kontuzije zgloba, šake, ramena i nadlaktice te otvorene rane prstiju. Ozlijeđeni je prevezen u pulsku bolnicu.

Također osnovano se sumnja da je stariji muškarac tijekom svibnja prijetio oštećeniku te da mu je 23. svibnja u Umagu prišao i razbio mu mobilni uređaj.

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu je 27. svibnja ispitalo 63- godišnjeg hrvatskog državljanina zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Županijski sud u Puli je prihvatio prijedlog državnog odvjetništva i okrivljeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te opasnosti od utjecaja na sudionike kaznenog postupka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter