horor u srednjoj školi

Novi detalji masakra u BiH: Trostruki ubojica bio je domar u školi, s ubijenima od ranije bio posvađan

| Autor: Hina
(Snimio Zlatko Čekić/Pixsell)

(Snimio Zlatko Čekić/Pixsell)


Počinitelj trostrukog ubojstva koje se u srijedu dogodilo u školi u Sanskom Mostu na sjeverozapadu Bosne je domar škole, a njegove su žrtve zaposlenici s kojima je navodno od ranije bio u sukobu, izvijestili su lokalni mediji i policija.

Policija je potvrdila samo da su tri osobe ubijene u krugu gimnazije, no mediji navode kako je ubojica Memhed Vukalić dok su njegove žrtve ravnatelj gimnazije Nijaz Halilović, profesorica engleskog jezika Gordana Nidžan i tajnica škole Nisveta Kljunić.

"Mi možemo potvrditi samo da je ubojica bio zaposlenik škole kao i žrtve", kazao je glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Adnan Beganović.

Nakon što je iz automatske puške ubio svoje kolege iz škole, počinitelj je pokušao samoubojstvo a policija ga je zatekla u teškom stanju pa je prevezen u bolnicu u Banjoj Luci.

U trenutku kada je nešto iza 10 sati počinjeno trostruko ubojstvo u školi su bili u tijeku i popravni ispiti, no nema potvrde je li i koliko učenika bilo u zgradi.

Očevici su za portal banjolučkih "Nezavisnih novina" rekli kako je ubojica ciljano tražio ravnatelja te profesoricu i tajnicu.

Pretpostavljaju kako su motiv ovoga zločina bili raniji sukobi u školskom kolektivu.

Troje ubijenih navodno su bili članovi povjerenstva koje je ubojici ranije izreklo stegovnu mjeru suspenzije zbog povrede radnih dužnosti. 

Sve policijske snage u Sanskom Mostu osiguravaju poprište zločina, a u tijeku je istraga čiji je cilj utvrditi sve okolnosti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter