SKUPŠTINA NSŽI-ja

Očekivana smjena na čelu krovne županijske organizacije: Novi predsjednik Darko Raić Sudar JEDNOGLASNO IZABRAN

| Autor: Robi FONOVIĆ


Zahvaljujem svima na podršci, ovo je za mene jedan novi izazov, nova utakmica. Motiva imam, jer da ga nemam ne bi se ni kandidirao. Svima nam mora biti cilj istarski i hrvatski nogomet i nećemo previše pričati, volonteri smo i idemo raditi, rekao je Raić Sudar

 

Darko Raić Sudar novi je predsjednik NSŽI-ja. Jednoglasna je to odluka 51 članice saveza, koliko ih je sinoć prisustvovalo Izbornoj skupštini održanoj u dvorani Doma sportova "Mate Parlov" u Puli. Na prijedlog predsjednika izabran je i novi Izvršni odbor u koji su, uz njega, ušli još Tomislav Černjul i Paolo Barbo (dva dopredsjednika), dosadašnji predsjednik Igor Žiković, Marino Brgić, Goran Mihovilović, Boris Fornažar, Donald Blašković i David Modrušan.

Žiković ostaje

- Zahvaljujem se svima na podršci, ovo je za mene jedan novi izazov, nova utakmica, rekao je novi predsjednik. - Motiva imam, jer da ga nemam ne bi se ni kandidirao, i želim da mi svi skupa pomognete. Svima nam mora biti cilj istarski i hrvatski nogomet i nećemo previše pričati, volonteri smo i idemo raditi.

U novi Nadzorni odbor izabrani su Marinko Blažević, Vladimir Erceg i Đankarlo Žužić. Prije samog izbora predsjednika jednoglasnom je odlukom razriješen sada već bivši predsjednik Igor Žiković i njegov Izvršni odbor, a u znak zahvale od strane dosadašnjeg dopredsjednika Marinka Blaževića uručen mu je prigodan poklon.

- Zahvaljujem se svima na svemu što smo zajednički napravili u ove prethodne četiri godine, rekao je Igor Žiković. – Kao što vidite i dalje ću ostati zajedno s vama, kao član Izvršnog odbora, tako da ćemo surađivati za dobrobit svih, ali i pomoći Darku Raiću Sudaru da svi skupa budemo još bolji.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU OD SUBOTE

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter