PODVODNA ORIJENTACIJA

Europsko prvenstvo za juniore i seniore: Bronca za Emu Ivetić i Luku Bohača

| Autor: Glas Istre
Brončani u Estoniji - Luka Bohač i Ema Ivetić

Brončani u Estoniji - Luka Bohač i Ema Ivetić


Juniori Luka Bohač i Ema Ivetić te seniorka Lea Ikić Čupev posljednjih su tjedan dana nastupili su u sastavu hrvatske reprezentacije u podvodnoj orijentaciji na Europskom prvenstvu u estonskoj Viljandi.

Iako vremenski uvjeti nisu bili sjajni, niska temperatura vode i zraka uz kišu, ostvareni su odlični rezultati. Ivetić i Bohač u juniorskoj mješovitoj disciplini parova MONK, čitanje karte ispod vode, ostvarili su odlično treće mjesto na Europskom juniorskom prvenstvu.

Usto, Bohač se u disciplini Parallel Slalom kvalificirao među finalnih osam natjecatelja te se na kraju plasirao na četvrto mjesto. U disciplinama 5 Points bio je jedanaesti, dok je u disciplini Star bio četrnaesti. Ema Ivetić je u disciplini 5 Points među juniorkama bila peta, M Course šesta te Star sedma.

U disciplini TEAM EVENT među seniorkama Ivetić i Ikić Čupev, uz kolegice Iris Despotović i Sašu Miloš iz Fužina, doplivale su do četvrtog mjesta. U ženskom seniorskom MONK-u Lea Ikić Čupev i Saša Miloš plasirale su se na odlično četvrto mjesto. Saša Miloš je među seniorkama u disciplini Parallel Slalom doplivala do srebrne medalje.

Inače, RSK Mladost iz Medulina i RSK Pula kreću u novu sezonu te upisuju nove članove u Školu plivanja, kao i Školu plivanja perajama i monoperajom, pa se mogu javiti djeca svih uzrasta zainteresirana za sportove u vodi i pod vodom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter