ODBOJKA

Velovršanke predvode prvoligašku kolonu

| Autor: Ivica Cerovac
(Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)


Sinj - Veli Vrh 1:3

SINJ - Utakmica 4. kola Prve lige odbojkašica: Sinj - Veli Vrh 1:3 (13:25, 22:25, 26:24, 16:25). SD Ivica Glavan - Ićo. Suci: Sladić i Marinović.

SINJ: Gabrić, Čovo, T. Kojić, Kelava, B. Kojić, Vitić, Babić, Tomašević, Marić (L), Marić (L), Masle, Stipanović, Runje.

VELI VRH: Pribičević, Drviš, L. Mrkić, Terlević, Lukežić, E. Mrkić, Stanić, Šverko, Kalister, Modrušan (L).

U dvoboju dvije neporažene ekipe u Prvoj ligi, odbojkašice Velog Vrha svladale su U Sinju istoimenog domaćina. Premda su na gostovanje krenule bez tri članice startne postave, Martine Račić Marković, Marine Ćorić i Luane Džeba, Velovršanke su i ovom prilikom potvrdile da posjeduju širinu te su prepustile Sinjankama samo počasni set, a mogle su i bez toga proći.

Domaće odbojkašice prvi su set otvorile s 3:1 i to je bilo sve od njih, jer su gošće iz Pule ubacile u višu brzinu i za 15 minuta riješile ga u svoju korist. To kao da ih je malo uspavalo i četiri prva poena drugog seta pripala su Sinju. Veli Vrh brzo je ulovio rezultatski priključak, ali nije se uspio odlijepiti i od 14:14 igralo se poen za poen do 22:22, a onda su igračice Tatjane Tonković s tri poena u nizu »arhivirale« i drugi set.

Neizvjesna borba vodila se i u trećoj dionici u kojoj su Velovršanke uspjele anulirati dvije vezane set lopte, ali ne i treću. Morale su stoga raditi prekovremeno, ali četvrti set nije donio previše dramatike te kad su 4:3 pretvorile u 4:8, mirno su ga privele kraju i upisale nova dva boda

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter