boćarska europska Liga prvaka

Talijanski boćari opet pokazali dominaciju nad Pulom

| Autor: Boris Vidulin
(Snimio Vedran Karuza)

(Snimio Vedran Karuza)


PULA : BRB IVREA     5 : 13

Rezultati: štafeta (0:2): Miličević, Stjepčević - Petrić, Ferrero 52(60):54(60); trojka (0:2) Pavia, Živolić, Buterin - Capello, Barbero, Cavagnaro 3:13; par (0:2): Ikić, Miličević - Grattapaglia, Deregibus 3:6; krug (2:0): Barlian Grosso 24:20; pojedinačno (0:2); Stijepčević - Nari 7:9; brzinsko (2:2): Miličević - Borčik 38(47):48(50), Živolić - Petrič 45(50):41(48); precizno (1:3): Barlian - Grosso 13:21, Stjepčević - Grattapaglia 28:28.

I u četvrtom međusobnom susretu u posljednje dvije godine koje su boćari Pule igrali s talijanskim predstavmikom u Ligi prvaka BRB Ivrea izlazi kao pobjednik te se po drugi put uzastopno preko pulskih boćara uspijeva plasirati u Final four europske Lige prvaka. Jučer su sigurno, kao i u prvom susretu, pobijedili 5:13 u utakmici koja se nije odigrala do kraja s obzirom da domaćini više nisu mogli do pobjede pa je izostao zadnji krug igara.

U prva dva kruga pokazana je dominacija boćara talijanskog prvaka, samo je Barlian bio bolji u disciplini krug te Živolić u brzinskom, a Stjepčević je došao do jednog boda u preciznom. Zanimljivo, BRB Ivrea je baš svaku igru igrala u identičnom sastavu kao i u Italiji, dok je voditelj Pule Suad Zemunović ponešto mjenjao, ali u konačnici se nije dogodilo ništa drugačije. MIličević je doveden kao igrač koji bi trebao biti prevaga, no uklopio se u svilo i nije pokazao ono što se od njega očekuje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter