croatia cup

Jahači iz KK-a Istra ostvarili sjajne rezultate u Čazmi

| Autor: Glas Istre
(Foto KK Istra)

(Foto KK Istra)


Protekle subote četiri jahača para iz Konjičkog Kluba Istra sudjelovala su na 6. kolu Croatia Cupa u Čazmi. Na utakmici A duljine 42 km u seniorskoj konkurenciji sudjelovali su Aurora Prpić na grlu Simba i Pavle Pavkov, kojemu je ovo ujedno bila i prva trka, na iskusnom grlu Caprice te su uspješno završili utakmicu.

Na utakmici CEN1* duljine 85 km nastupila je Noemi Vojnić na grlu April pod mentorstvom Erin Špade na grlu Savana koje su se plasirale na prvo mjesto. Nakon ove pobjede Erin Špada uvjerljivo vodi u ukupnom poretku Croatia Cupu u kategoriji seniora, a ispred nje su još dvije utakmice Croatia Cupa.

(Foto KK Istra)(Foto KK Istra)

Jahače KK Istra do kraja sezone čeka velik broj utakmica, a to su dva kola Istra Cupa, dva kola Croatia Cupa, međunarodne kvalifikacijske utakmice, Europsko prvenstvo u Italiji za juniore, Balkansko prvenstvo u Grčkoj te Svjetsko prvenstvo u Francuskoj gdje Hrvatsku predstavljaju Stefano Osip i Barbara Šošić na grlima Shagya Hajnal i Qadir.

Klub je ove godine ujedno domaćin Prvenstva Hrvatske u daljinskom jahanju i finala Croatia Cupa 19. listopada u Barbanu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter