do 2026. 

Bruno Petković produljio ugovor s Dinamom

| Autor: Hina
(Snimio: Slavko Midzor/Pixsell)

(Snimio: Slavko Midzor/Pixsell)


Hrvatski nogometni prvak Dinamo službeno je obznanio kako je produljenje ugovora potpisao 29-godišnji napadač i hrvatski reprezentativac Bruno Petković.

Prijašnji ugovor Petkoviću je isticao na kraju aktualne sezone i kao i ranijih godina, tako se i ovaj put, govorilo o njegovom mogućem odlasku iz Dinama. Ovaj potpis ugovora odagnao je takvu mogućnost.

U Dinamo je Petković došao u kolovozu 2018. godine iz Bologne, prvo na posudbu, a potom ga je hrvatski klub otkupio. Od tada je Petković s Dinamom osvojio 11 trofeja, a ukupno je za zagrebački klub odigrao 253 službene utakmice te je postigao 82 pogotka uz 72 asistencije.

„Znam da mi nigdje na svijetu neće biti ljepše nego u Dinamu. Ovdje sam doma i osjećam se sjajno. Imao sam ponude za odlazak, sjeo sam i razmišljao te odlučio na ovakav način. Hvala predsjedniku i direktoru na svemu. Svaku sezonu Dinamo ima velike ciljeve, kako u Hrvatskoj tako i u Europi, pa ova sezona nije nikakva iznimka. Nadamo se posebno velikim stvarima i rezultatima u Europi“, rekao je ovom prilikom Petković koji je ujedno za hrvatsku reprezentaciju tijekom karijere odigrao 40 utakmica uz 11 pogodaka.

„Petković je produljio ugovor i to je za nas najvažnija stvar. Odlučio se za takav potez kako bi pomogao Dinamu. Nadam se da će još dugo biti uz nas“, dodao je predsjednik Dinama Velimir Zajec.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter