MALONOGOMETNI TURNIR

Me Gusta Kids i Admiral Me Gusta za seniore: Titulu pobjednika brane Domino Maling kod seniora te Rudar i Iskra kod dječaka

| Autor: Branko Biočić
Domino Maling (Foto: Sportska zajednica Labin)

Domino Maling (Foto: Sportska zajednica Labin)


Idući tjedan na igralištu pored Osnovne škole M. Vlačić održat će se tradicionalni malonogometni turnir Me gusta. Od ove godine prvi puta dječji turnir je odvojen od seniorskog i igra se na crvenom igralištu.

Uglavnom su na turniru nastupale kategorije U9 i U11, a od ove godine pridružuje im se i kategorija U13. Turnir kreće u ponedjeljak, prva dva dana igraju se utakmice po skupinama, a program kreće od 17 sati. U srijedu se igra završnica, polufinala i finala u sve tri kategorije. Na turniru sudjeluju klubovi sa Labinštine, plus gosti iz kluba Istra Pula. U kategoriji U9 sudjeluje šest klubova, u skupini A su NK Iskra, NK Potpićan i NK Rudar Zeleni, a u skupini B NK Rudar Crni, NK Istra Pula i NK Raša.

(Foto: Sportska zajednica Labin)NK Iskra U9 (Foto: Sportska zajednica Labin)

Prva dva iz svake skupine idu u polufinale. Naslov lanjskih pobjednika brani ekipa NK Iskre. U kategoriji U11 također sudjeluje šest klubova, u skupini A su NK Iskra Žuti, NK Potpićan i NK Rudar Crni, a u skupini B NK Rudar Zeleni, NK Iskra Crveni i NK Raša. Prva dva iz svake skupine idu u polufinale. Naslov lanjskih pobjednika brani ekipa NK Rudar. U konkurenciji U13 također će igrati šest u skupini A su NK Iskra Crveni, NK Raša i NK Rudar Crni, a u skupini B NK Rudar Zeleni, NK Istra Pula i NK Iskra Žuti. Prva dva iz svake skupine idu u polufinale.

Seniori i veterani će igrati Admiral Me Gusta kup a turnir počinje u četvrtak . U četvrtak i petak igra se natjecanje po skupinama, dok je subota predviđena za završnicu, od četvrtfinala na dalje. Program započinje u 17 sati, dok se u subotu kreće nešto ranije, u 16 sati. Veliko finale seniora planirano je nešto iza 23 sata. Kod seniora će nastupiti 18 ekipa, a kod veterana 6. Izvlačenje skupina održati će se u utorak, na poluvremenu utakmice polufinala EP, na samom igralištu. Naslov pobjednika brani pulska ekipa sa labinskim sponzorom Domino Maling, koji su u nizu od četiri osvojena turnira u Labinu, dva ljetna i dva zimska.

(Foto: Sportska zajednica Labin)NK Rudar U11 (Foto: Sportska zajednica Labin)

Ove godine prema najavama dolaze ekipe iz Slovenije i BiH, tako da će Dominu sigurno biti puno teže obraniti naslov. Osim bogate ponude hrane i pića sa jako pristupačnim cijenama organizator caffe bar Me Gusta poklanj djeci dva velika napuhanca koja će biti instalirana na travnatom igralištu tijekom trajanja turnira. Tako će klinci moći uživati u pauzama od utakmica, a i oni najmlađi koji ne igraju nogomet će se moći lijepo zabaviti. Kako i oni nešto stariji ne bi ostali zakinuti, za njih će se organizirati i gledanje polufinala Europskog prvenstva u nogometu, u utorak i srijedu na velikom platnu na košarkaškom igralištu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter