košarkaški reprezentativac 

Hezonja ostaje u Realu

| Autor: Hina
(Foto Euroliga)

(Foto Euroliga)


Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja (29) produžio je ugovor sa španjolskim velikanom Realom iz Madrida, objavio je Hrvatski košarkaški savez (HKS). 

Hezonja je imao odličnu sezonu u Realu s kojim je osvojio naslov španjolskog prvaka te pobjednika Kupa, dok je stigao i do finala Eurolige u kojem je izgubio od Panathinaikosa. Bio je MVP Eurolige za mjesec prosinac.

“Kao što svi znate, nakon posljednje utakmice u sezoni postao sam slobodan igrač i slobodan sam odlučiti gdje želim igrati sljedećih godina. Nisam sklopio nikakav ugovor ni s kim drugim do sada, i kao što sam rekao, uvijek ćete to prvi čuti od mene! Real Madrid je vjerovao u mene kada mnogi nisu, brinuo se za mene i moju obitelj od prvog dana kada sam stigao i učinio da se osjećamo kao kod kuće. Moja jedina namjera bila je ostati pa sam sretan što vam mogu priopćiti da ću nastaviti svoje putovanje kod kuće, kod svog Real Madrida, još dugo”, objavio je Hezonja putem društvenih mreža.

Hezonja je prošle sezone postizao 13.5 koševa uz 4.6 skokova u Euroligi, odnosno 10.6 koševa i 4.4 skoka u španjolskom prvenstvu.

Ovoga ljeta Hezonja bi trebao biti važan kotačić hrvatske reprezentacije s kojom se upravo nalazi na pripremama za olimpijski kvalifikacijski turnir u Pireju od 2. do 7. srpnja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum