utkra za izdržljive

FOTO / Kod Materade održan "Triatlon promo dan"

| Autor: Glas Istre


U organizaciji Triatlon kluba Poreč, uz podršku Grada Poreča i glavnog sponzora Plave Lagune, održan je "Triatlon promo dan", triatlon utrka sa središtem događanja u porečkoj uvali Sveti Martin kod Materade.
Cilj utrke je bila promocija triatlona kao sporta kojim se mogu baviti svi. Održale su se dvije utrke: supersprint triatlon (375 m plivanja, 11.6 km bicikle i 2.5 km trčanja) i sprint triatlon (750 m plivanja, 20 km bicikle i 5 km trčanja). Sveukupno je bilo prijavljeno pedesetak natjecatelja u obje discipline, a mnogima je ovo bila prilika da se prvi put okušaju u tom sportu. 

Rezultati Supersprint utrke

Muškarci 
1.Luka Grgorinić TK Pula
2.Neven Baranašić AK Maximvs/TK Poreč
3.Gianluca Radessich AK Maximvs/TK Poreč
 
Žene 
1.Karmen Fabris TK Pula
2.Mihaela Deak
3.Mojca Potočan
 

Rezultati Sprint utrke

Muškarci
1.Paolo Zgrabljić Tim Neo
2.Dino Vodopija Tim Neo
3.Luka Škropeta
 
Žene 
1.Nic Brooks TK Pula
2.Iva Rogulj Hrelja TK Pula
3.Nives Kerner TKD Jastreb
- Valja naglasiti da je triatlon vrlo zanimljiv sport za Istru budući da imamo sve potrebne vrhunske predispozicije za treniranja i natjecanja. Atmosfera je na ovom prvom "Triatlon promo danu" bila odlična. Dobili smo mnogo upita za našu sljedeću utrku I to nam je izrazito drago jer pokazuje da su natjecatelji bili zadovoljni organizacijom utrke.
Ovim putem bih se u ime kluba zahvalio našim sponzorima Plavoj Laguni i Gradu Poreču, donatorima: Histrisu, vinima Damjanić, Buri Brew, Bakom diskontu pića, 4endurance, PP Poreč, Crvenom križu ispostava Poreč, fotografkinji Aleksandri Vivoda,  te svim volonterima, njih tridesetak,  koji su izdvojili svoje vrijeme te svojim trudom doprinijeli da ova utrka bude jedno veliko pozitivno iskustvo za sve natjecatelje. I još posebna zahvala lokalnoj zajednici na razumijevanju i podršci, kazao je predsjednik TK-a Poreč Marko Horvat.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter