Rukomet

Izbornika Hrvatske čeka težak zadatak na kraju prvog dijela priprema: "Nakon Egipta ćemo vidjeti gdje smo"

| Autor: Portal NoviList.hr
(Marcus Brandt / Pixsell)

(Marcus Brandt / Pixsell)


Hrvatska rukometna reprezentacija polako privodi kraju prvu fazu priprema za Olimpijske igre u Parizu. Nakon 12 dana treninga u dvorani hotela Panorama u Prelogu, Hrvatska će u subotu u u varaždinskoj Areni odraditi pripremnu utakmicu protiv Egipta.

“Bili smo jako koncentrirani i jako dobro smo radili. Svi igrači su spremni i zato sam sretan. Imamo zadnji dio s Egiptom i onda ćemo vidjeti gdje smo. Dat ćemo igračima nekoliko dana slobodno i onda nstavljamo,” poručio je hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson za HRS.

Raspoloženje u reprezentaciji i stožeru je sjajno. Svi igrači izdržali su pripreme bez većih problema, a one nisu bile nimalo lake i jednostavne. Svi su zdravi, nitko se ne žali na ozljedu i to je ono što silno veseli.

“Bilo je jako intenzivno od početka, dosta smo trčali, bilo je puno rukometa, puno teretane, ali mislim da smo se dobro priprmili,” dodao je Ivan Martinović.

Na kraju ove faze priprema izbornuku je ostao još samo jedan, i to jako težak zadatak. To je skratiti listu za četiri imena. U Prelogu se naime, pripremao 21 igrač, a poznato je od ranije da će put Pariza njih 17 – 14 onih koji će biti u zapisniku i tri igrača koji će čekati svoju priliku u slučaju da se netko ozljedi.

Koji će to igrači biti, saznat ćemo nakon susreta s Egiptom koji će na OI biti u skupini s Francuskom, Danskom, Norveškom, Argentinom i Mađarskom.

Podsjetimo, Hrvatska će igrati u skupini A zajedno sa Španjolskom, Njemačkom, Slovenijom, Švedskom i Japanom. Prve četiri reprezentacije iz svake skupine će izboriti četvrtfinale.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter