GNJUSNI ZLOČINI

VRHOVNI SUD POTVRDIO: Monstrumu iz Pule koji je pet godina silovao maloljetnu pokćerku 7,5 GODINA ZATVORA

ilustracija Arhiva

ilustracija Arhiva


Sada 50-godišnji Puljanin osuđen je po sedam točaka optužnice. Krivim je, između ostalog, proglašen jer je od 14. lipnja 2015. do kraja lipnja 2016. godine najmanje jednom tjedno imao s pokćerkom spolne odnose, što ona zbog svoje osobnosti, smanjenih intelektualnih sposobnosti i financijske zavisnosti nije mogla odbiti

 

Pedesetogodišnjak iz Pule pravomoćno je osuđen na sedam i pol godina zatvora jer je tijekom pet godina silovao maloljetnu pokćerku, ali i jer mu je opozvana ranija uvjetna osuda. Majka djevojčice je zbog počinjenih kaznenih djela povrede djetetovih prava i neprijavljivanja svog partnera uvjetno osuđena na godinu dana zatvora, uz trogodišnji rok kušnje. Presudio je tako Vrhovni sud odbivši žalbe 50-godišnjaka i Odvjetništva.

Pedesetogodišnjak je 2017. presudom Županijskog suda u Puli proglašen krivim po sedam točaka optužnice. Za prvu točku, odnosno kazneno djelo protiv spolne slobode i ćudoređa spolnim odnošajem s djetetom, dosuđene su mu tri godine zatvora. Radi se o nedjelu koje je počinio neutvrđenog dana u kolovozu 2011. godine u automobilu u jednom selu kada je djevojčica s čijom je majkom u izvanbračnoj zajednici imala tek 11 godina. (Marica KOŠTA)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter