MaxMart daruje!

Uz kućanski uređaj na akciji ugrabite dodatan poklon za sebe

(Foto: Promo)

(Foto: Promo)


Popis željenih noviteta za dom uvijek je dug, ali tu je prilika da prekrižite par stavki s popisa jer su Electrolux i MaxMart za vas pripremili fenomenalnu akciju! Od 1.do15. listopada u MaxMart poslovnici vas čekaju četiri odabrana Electrolux artikla po odličnim cijenama i dolaze uz dodatan poklon. Nakon što unaprijedite svoj dom novim uređajem po sniženoj cijeni, možete se razveseliti darom po svojem izboru jer uz kupnju istaknutih artikala na poklon dobivate Müller darovnu karticu od 35 €.

Nova pećnica, ploča, sušilica ili perilica rublja mogu biti vaše po izvrsnoj cijeni:

Pećnica EOD6P77WZ Electrolux – 429,00 €

Ploča LIV63431BK Electrolux – 349,00 €

Sušilica EW8H458B Electrolux – 639,00 €

Perilica rublja LFR61144BE AEG – 539,00 €

Pojednostavnite si obavljanje kućanskih poslova uz uređaje s najmodernijim tehnologijama. Kako bi ribanje i brige održavanja pećnice čistom bile zaboravljene, tu je Electrolux pećnica s funkcijom pirolitičkog čišćenja. Indukcijska ploča s opcijom kombiniranja dvije odvojene zone kuhanja u jednu veliku, omogućuje vam pripremu hrane i u velikim posudama za pečenje. Ravnomjernije i učinkovitije sušenje, uz opciju prilagođavanja tipu odjeće moguće je uz Electrolux sušilicu, a perilica rublja kapaciteta 10 kg automatski prilagođava vrijeme, potrošnju vode i energije veličini punjenja. Iskoristite modernu tehnologiju tako da ona radi za vas.

Za detalje o proizvodima i uslugama posjetite MaxMart poslovnicu gdje vam educirani prodavači stoje na raspolaganju sa svim nedoumicama. Dodatna pogodnost uz kupnju je mogućnost besplatne dostave, za područje do 50 km. Za sve upite o dostavi, posjetite MaxMart poslovnicu. Iskoristite ove ponude na vrijeme, jer zalihe su ograničene.

MaxMart je hrvatski prodajni lanac koji u svojoj ponudi ima širok asortiman proizvoda za dom, od početnih renovacija, kućanskih uređaja pa do završnih detalja s odjela domaćinstva. Tako u poslovnici na Kukuljanovu 450, na jednom mjestu možete pronaći asortiman od bijele tehnike, malih kućanskih aparata, keramike i sanitarija, laminata, vrata, rasvjete, elektro i vodomaterijala, alata, zaštitne opreme do vrtnih garnitura. 

(Promo)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter