ISTRA 1961

Lisica: Možemo izboriti premijerni izlaz u Europu

| Autor: Roberto Car
(Snimio Saša Miljević/Pixsell)

(Snimio Saša Miljević/Pixsell)


Nogometaši Istre 1961 dobili su dva slobodna dana nakon 1:0 pobjede nad slovenskim Bravom u petak u Balama i danas će krenuti s treninzima za nastavak sezone SHNL-a koji im u subotu dovodi Dinamo na "Drosinu".

Prijateljski ogled u kampu Istre 1961 u Balama bio je dobra prilika da se isprobaju trojica igrača koji su bili na probi, ali i "opipaju" dvojica koji su netom potpisali za Puljane, Luka Bogdan i Andre Poko. Pulski klub je zainteresiran i za ostanak Davidea Marianija, koji je protiv Brava, uz gol, pokazao zavidnu kvalitetu i čeka se "zeleno svjetlo" iz Vitorije da se realizira i taj transfer.

- Šesto mjesto je u redu, ali mislim da mi definitivno možemo i više od toga. To smo i pokazali u zadnjih par utakmica. Naš je roster sigurno sposoban izboriti premijerni izlaz u Europu ove sezone, mislim da je baš to "ta sezona" koju smo svi čekali.

Nije puno igrača otišlo od lani, u redu otišli su nam neki glavni igrači, ali kostur momčadi je ostao nepromijenjen, a ostao je i trener Tramezzani što je jako važno. Ako svi ostanemo u klubu do kraja sezone, trebala bi ovo biti lijepa priča - uvjerava Lisica.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter