istra 1961

Tramezzani: Očekivao sam poneki bod više, svoje smo bodove zaslužili

| Autor: Roberto Car
(Snimio Saša Miljević / Pixsell)

(Snimio Saša Miljević / Pixsell)


Nogometaši Istre 1961 u sjajnoj su atmosferi, na dobro ispunjenoj »Drosini« budući da se na sve četiri tribine smjestilo skoro 7,5 tisuća gledatelja, upisali prvi ovosezonski remi. Odigrali su 1:1 s Hajdukom, poveli ranim golom Heistera, da bi konačan rezultat postavio Livaja i to u trenutku kad su »zeleno-žuti« imali igrača manje na terenu zbog ozljede sjajnog Lawala. Na koncu je najzaslužniji za bod bio pulski vratar Lovro Majkić, upisavši nekoliko sjajnih obrana kojima je izludio splitske igrače i njihove brojne navijače na tribinama.

Iako je u najavi trener Puljana Paolo Tramezzani rekao kako ovo nije dvoboj između njega i Rina Gattusa, već Istre 1961 i Hajduka, svejedno je dvoboj talijanskih trenera donio svoje. Tramezzani ga je pritom, priznao je to i sam Gattuso, iznenadio taktikom. Nije odigrao sasvim otvorenog garda kao protiv Dinama i Rijeke.

- Sretan sam zbog igrača kako su odigrali ovih 90 minuta. Restartali smo se nakon teškog poraza od Rijeke i bilo je važno da u ovom susretu što dulje ostanemo bez primljenog gola. Katkad smo gubili pojedinačne duele, ali s pravim duhom i organizacijom, osvojili smo bod. 

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter