finale u subotu

Na "Gumenom" se održava premijerni Stoja Futsal Cup: Čak 24 ekipe u borbi za naslov

| Autor: Roberto Car
Gumeno na Uljanikovom stadionu

Gumeno na Uljanikovom stadionu


Na popularnom gumenom malonogometnom igralištu, u sklopu SRC Uljanik Veruda, u tijeku je premijerno izdanje Stoje Futsal Cupa. Turnir kojega organizira MNK Stoja okupio je čak 24 poznate ekipe podijeljene u šest skupina, među kojima će po dvije najbolje iz svake skupine uz četiri najbolje trećeplasirane ekipe, po uzoru na EURO, izboriti nastup u eliminacijskoj fazi. Pobjednika turnira dobit ćemo u subotu navečer, nakon što se od 18 sati odigraju polufinalni susreti te susret za treće mjesto i finale.

U borbu za premijerni naslov ušle su sljedeće ekipe, skupina A: CB Istranka, Šijana Spartans Grill bar Campo, Grin Solar Home, MNE Jungle; skupina B: CB Bolero, Šijana Juniors CB Stella, Hakl Fusio, Šijana Tikvans; skupina C: Mene Frego, MNE Vidre, Taxi Holiday, Kraljeva Sutjeska; skupina D: Domino Maling, MNK Stoja Daltons bar, Iskra Medical, Vita Leva Elektrometal; skupina E: Toronto AP LAB, CB Viva Galižana, Novo Šijana CB Bolero, Combo Alpinito; skupina F: B&G Invest, Valdebek GOAT, Stari Grad, MNE Random,

Osim futsal turnira koji se igra po sustavu 4 igrača i golman, a počinje svakog dana u 18 sati, svi gledatelji mogu uživati u jelu i piću u obližnjem šatoru od 220 kvadrata smještenom uz igralište, a utakmice pratiti na montažnim tribinama iza golova. Na svoje su došla i djeca iz Dječjeg kampa Valkane, koja su došla podržati turnir uz igru, nogomet, košarku i ples.

Organizatori turnira nadaju se da će ovo postati tradicionalno ljetno okupljanje haklerskih družina iz Pule i Istre, ali i da će se uskoro preseliti na drugu lokaciju, na malonogometni teren koji se planira izgraditi kod baraka na Stoji. Samim time bi se opravdao naziv Stoja Futsal Cup.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater