novo iskustvo

Kristijan Glavaš je novi team manager Istre 1961

| Autor: Ivica Cerovac
Kristijan Glavaš (Snimila: Leona Teodorović)

Kristijan Glavaš (Snimila: Leona Teodorović)


Stručni stožer Istre 1961 ostao je nepromijenjen, s Paolom Tramezzanijem na čelu. Attila Malfatti nastavit će obnašati ulogu njegovog pomoćnika, Simone Ripamonti kondicijskog trenera, dok će o čuvarima mreže brinuti Tihomir Bulat. Viktor Novačić je rehabilitacijski trener, Oriol Roig analitičar, a Stefan Marković i Ljubomir Rnjak fizioterapeuti. Jedina promjena u sportskom sektoru odnosi se na poziciju team managera, s koje je Goran Roce prešao na funkciju glavnog skauta i asistenta sportskog direktora Saše Bjelanovića, dok će novonastalu prazninu popuniti Kristijan Glavaš.

- Stav kluba je bio da pronađemo rješenje unutar naših redova i to je samo dio procesa unutar kojeg ćemo u svakom trenutku imati zamjenu za bilo koju poziciju. Porazgovarali smo, usuglasili oko nekih stvari i nije bilo nikakvih problema. Na kraju krajeva, svi mi od reda smo ovdje prvenstveno za dobrobit kluba - rekao je Glavaš, koji je do jučer obnašao funkciju koordinatora skautske službe za omladinsku školu. - Bit će ovo za mene novo iskustvo i vjerujem da ću, uz pomoć svih ljudi unutar kluba, odraditi zadatke koji mi budu postavljeni na najbolji mogući način te pritom biti na dispoziciji svima, od igrača i klupskih zaposlenika, pa sve do predstavnika medija.

Glavaš ne krije da će mu od pomoći biti iskustvo koje je prikupio njegov prethodnik.

- Roce i ja se poznajemo već dugi niz godina, surađivali smo ranije te ćemo surađivati i u budućnosti. Dao mi je par savjeta koji će mi sigurno koristiti i uvjeren sam da će sve ovo skupa završiti kako treba - smatra Glavaš, koji je svjestan da mu u opisu novog radnog mjesta stoji da mora uvijek biti dostupan na telefon, od 0 do 24 sata. - Bilo koji problem da se pojavi, ja sam tu da ga riješimo. Pomoć treneru u vezi svega što mu bude bilo potrebno, pomoć novim dečkima u lakšoj prilagodbi na nepoznatu sredinu i organizacija raznih stvari, bit ću tu za sve. Predstavljat će mi to sigurno određeni izazov, ali cijeli sam život u nogometu, planiram ostati u njemu te na ovo ne gledam isključivo kao na posao, već na nešto što uživam raditi. Kad se posao ne smatra obvezom, nego guštom, onda je sve puno lakše.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini