posljednji susret na "velom joži"

Nogometaši Jadrana u posljednjem kolu ugošćuju Marsoniju

| Autor: Boris Vidulin
POSLJEDNJIH 90 MINUTA SEZONE - Filip Šverko (Snimio: Milan Đekić)

POSLJEDNJIH 90 MINUTA SEZONE - Filip Šverko (Snimio: Milan Đekić)


Konačno su i na "Velom Joži" dočekali da odigraju jedan susret za gušt, da odigraju opušteno susret u kojem rezultat neće biti imperativ. Sve ono što im je bio cilj ovog proljeća, a to je osiguranje ostanka, napravili su prije posljednjeg kola i sad mogu na miru, bez pritiska, odraditi posljednjih 90 minuta ove sezone. Za protivnika će imati Marsoniju koja cijeli drugi dio igra bez ikakvog imperativa. Jako dobru bodovnu zalihu stvorili su Brođani na jesen pa se određeni problemi u klubu i stalne promjene trenera nisu toliko odrazile na poziciju na ljestvici. Iako jedna od najlošijih momčadi proljeća, skupili su jako malo bodova, čvrsto zauzimaju sredinu ljestvice i kao da igraju samo da odrade natjecanje do kraja.

Jadranu će nedostajati tri igrača, Marino Bulat je dobio tjedan dana ranije slobodno i krenuo je put Dalmacije, ostanak je osiguran i priliku će ponovo dobiti rezervni vratar, 16-godišnji Michele Malinarić, ovog puta punih devedeset minuta. Vedran Radman nije nastupao ni protiv Opatije pa nema smisla da se s njim riskira ni protiv Marsonije zbog ozljede prepona, a na bol u leđima žali se i Nikola Gavrić pa je i za njega ova sezona završena.

S obzirom na okolnosti i sam trener Jadrana Dalibor Šuran priznat će da se nije treniralo punim kapacitetom. Dali su si oduška da taj zadnji tjedan odrade rekreativno jer su definitivno to zaslužili svojim odnosom prema radu proteklih nekoliko mjeseci. Posljednji susret na "Velom Joži" na rasporedu je danas u 17.30 sati. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter