ISTRA 1961

Na "Drosini" službeno predstavljen novi trener pulskog prvoligaša, talijanski stručnjak Paolo Tramezzani

| Autor: Ivica Cerovac
(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)


Jučer je na Gradskom stadionu »Aldo Drosina« službeno predstavljen Paolo Tramezzani, već treći trener Istre 1961 u tekućoj sezoni, odnosno četvrti ako računamo i Sergeja Banovića koji je odradio na klupi jednu utakmicu u periodu između odlaska Mislava Karoglana i ustoličenja Davida Catale.

Prvi Talijan na zeleno-žutoj klupi u klupskoj povijesti nije dvojio kako je sretan što se vratio u zemlju u kojoj su se on i njegova obitelj jako dobro osjećali.

- Sretan sam što sam dobio priliku raditi u klubu u kojem se vrednuje i cijeni ozbiljan rad i u kojem ću moći trenirati mlade igrače. Moj će zadatak biti prenijeti im znanje i iskustvo te ću to nastojati napraviti uz veliki entuzijazam, energiju i strast - nije dvojio Tramezzani. - Tek sam tri dana ovdje, no mogu reći kako su prvi utisci jako dobri i osjećam se kao kod kuće. Ono što sam odmah primijetio kod momčadi bila je emocija i stekao sam utisak da se radi o jednoj obitelji, što je za mene iznimno bitno.

Zajedništvo je važno, jer ćemo uz njega puno lakše svi zajedno napredovati. Sretan sam svime što me dočekalo i uvjeren sam da već do kraja ove sezone zajedno možemo napraviti jako dobar posao.

Video s pres-konferencije možete pogledati na poveznici.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter