ZAGREB

Dvojica provalnika u automobile uhićeni s ukradenom stomatološkom opremom

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U policijskom pritvoru završila su dvojica 39-godišnjaka osumnjičenih da su tijekom rujna provalili u tri automobila iz kojih su ukrali stomatološku opremu, sportsku odjeću, nakit i novčanik ukupne vrijednosti od preko 140.000 kuna.

Policija je priopćila da je u utorak navečer u Domagojevoj ulici uhitila sumnjivu dvojicu 39-godišnjaka koji su u torbi imali stomatološku opremu za koju nisu mogli potvrditi porijeklo.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je dvojac te večeri u Ulici kneza Borne provalio u audi iz kojeg su uzeli ruksak s medicinskom opremom, sportskom odjećom i naočalama, precizirala je PU zagrebačka.

Dvojica 39-godišnjaka su, dodala je policija, osumnjičena i za provalu u porsche parkiran u Ulici Izidora Kršnjavog iz kojeg su u noći na 6. rujna ukrali torbu u kojoj se nalazio novčanik, nakit i obuća. Uz to, policija sumnja da je jedan od dvojice 39-godišnjaka 7. rujna provalio u mercedes u Prilazu baruna Trenka iz kojeg je uzeo novac i sunčane naočale.

Protiv osumnjičenih je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu te su predani pritvorskom nadzorniku, nadodala je policija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter