gašenje u tijeku 

Lokaliziran velik požar u Osijeku. Šteta je velika

| Autor: Hina
(Foto: JVP Osijek)

(Foto: JVP Osijek)


Lokaliziran je požar koji je rano jutros izbio u skladištu tvrtke smještene uz osječku južnu obilaznicu, gašenje je u tijeku, a privremeno je zatvoren promet na toj cesti, izvijestili su u nedjelju osječko-baranjska Policijska uprava i osječki vatrogasci.

U tijeku je gašenje u kojem sudjeluje oko 40-tak vatrogasaca osječke Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek i više dobrovoljnih vatrogasnih društava-a s područja Osijeka s 13 vozila.
 
Požar je buknuo nešto poslije tri sata, a sat vremena kasnije 4,12 sati zatvoren je promet na južnoj osječkoj obilaznici, u oba smjera od izlaza za Tenje do izlaza „Vinkovačka“ kao i promet Trpimirovom ulicom u smjeru naselja Brijest, navode u policiji.

U osječkom Centru 112 navode kako se radi o požar više skladišnih prostora uz osječku južnu obilaznicu te da je vatrogasna intervencija još u tijeku.


Zapovjednik osječke Javne vatrogasne postrojbe Goran Ivković rekao je Hini kako je požar lokaliziran, i radi se njegovom potpunom gašenju, što će vjerojatno potrajati tijekom cijelog dana.

Šteta je velika, ali uspjeli smo obraniti benzinsku crpku, koja se nalazi u sklopu objekta, kazao je Ivković dodavši kako za sada nema dojava o ozlijeđenima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter