donacije do 15. prosinca

U tijeku je humanitarna akcija za dječji dom u Lovranu. Pročitajte kako možete pomoći

| Autor: Glas Istre
(Foto: Dječji dom Lovran)

(Foto: Dječji dom Lovran)


U Labinu je u tijeku humanitarna akcija za Dječji dom u Lovranu, donacije se prikupljaju do 15. prosinca svakoga dana od 16 do 18 sati u Samačkom domu na adresi Katuri 17.

Prije 3 godine Labin je napravio čudo za Božić i napunio dva kombija za dječje domove, a ove godine sakupljaju se donacije za dječji dom u Lovranu.

Donacije se skupljaju isključivo u predmetima, ne novčano. Iz organizacije mole da donacije budu nove ili bez znakova upotrebe s obzirom da djeci idu pod bor. Može se dodirati kozmetika, ulošci, tamponi, gelovi za tuširanje, šminkice za djevojke, kozmetika za čišćenje lica, pjena za brijanje, deodoransi, labela,   maramice za intimnu higijenu.  Za bebe pelene, kreme, vlažne maramice, dudice, bočice, tetra pelene, hrana, čokolino.

Hrana, čokolino, nutela, linolada, čokolada, igračke kao što su knjigice, bojanke, legići i slično , školski pribor, bilježnice, pernice, pisanke, olovke, kemijske, flomasteri, geometrijski pribor, plastelin, mape, krede, bojice, tempere, pastele, kistovi, torbe te roba za sve uzraste i svih veličina, ne poderano, s mucicama, prljavo ili s tragovima nošenja. Bilo bi dobro da je zimska budući da idemo u zimu, isto vrijedi i za obuću.

Poželjno je dječici napisati i kakvu poruku na papir, čestitku, možda im vaša djeca mogu nešto nacrtati, poručuje organizator.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter