ZAGREB

Kujundžić nakon sastanka s Plenkovićem najavio "presicu" u 13,30 sati

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Ministar zdravstva Milan Kujundžić najavio je konferenciju za novinare u 13,30 sati, izlazeći iz Vlade nakon sastanka s premijerom Andrejem Plenkovićem koji je održan zbog afere oko ministrove imovinske kartice i neprijavljene imovine.  

"U 13,30 sati dođite u Ministarstvo zdravstva", rekao je kratko Kujundžić ne želeći odgovoriti novinarima na pitanje hoće li dati ostavku.

Prije sastanka ministar je kazao kako ide razgovarati s premijerom, a poslije će s hrvatskom javnošću.

Kujundžić i Plenković već su u subotu održali jedan sastanak, nakon čega je iz Vlade priopćeno kako u odlukama koje slijede treba pokazati odgovornost i voditi računa o stabilnosti Vlade i HDZ-a.

Mediji posljednja dva dana pišu kako bi Kujundžić ostavku mogao dati već u ponedjeljak ili bi ga premijer Plenković mogao smijeniti.

Kujundžić je prethodno u petak poručio kako mu ne pada na pamet dati ostavku zbog afere u kojoj se našao zbog krivo ispunjene imovinske kartice i incidenta u kojem su četvorica muškaraca napala novinarku Slobodne Dalmacije, te je najavio da nakon što odradi mandat do kraja više neće biti ministar zdravstva.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter