sjednica Središnjeg odbora HNS-a

HNS podržao kandidaturu Dragana Primorca za predsjednika Republike Hrvatske

| Autor: Glas Istre
(Foto: HNS)

(Foto: HNS)


Jučer je održana sjednica Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke (HNS), na koju su donesene važne odluke koje definiraju smjer stranke u idućem razdoblju.

Donesena je odluka o povećanju broja potpredsjednika stranke s dva na tri, čime HNS pokazuje spremnost za jaču i dinamičniju organizaciju, s fokusom na nove ideje i pristupe u vođenju stranke. 

Svi potrebni akti za 18. Sabor HNS-a, koji će se održati u subotu, 26. listopada 2024. godine, usvojeni su na sjednici. Na ovom Saboru HNS-a birat će se novo vodstvo stranke koje će preuzeti odgovornost za daljnji razvoj i jačanje stranke na političkoj sceni Hrvatske.

Izglasan je i novi, moderniji Pravilnik o ustroju i radu Mladih HNS-a, koji je prilagođen potrebama i izazovima s kojima se mladi suočavaju. Ovaj korak pokazuje snažnu opredijeljenost HNS-a za ulaganje u mlade generacije, koje će igrati ključnu ulogu u budućnosti stranke.

(Foto: HNS)(Foto: HNS)

Na kraju, Središnji odbor HNS-a je podržao kandidaturu Dragana Primorca za predsjednika Republike Hrvatske.

Također, Središnji odbor HNS-a jednoglasno potvrdio odluku Predsjedništva HNS-a kojom je za Predsjednika HNS-a Saboru stranke predložen Krunoslav Lukačić a za zamjenika Predsjednika Ivan Herak.

HNS nastavlja svoj put modernizacije i prilagodbe potrebama hrvatskog društva, ostajući dosljedan svojim temeljnim vrijednostima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter