ZAGREB

Zagreb: U Zračnoj luci sve spremno za dolazak zrakoplova s Vatrenima

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U zagrebačkoj zračnoj luci sve je spremno za slijetanje zrakoplova s hrvatskim nogometnim reprezentativcima, koji je nešto prije 17 sati ušao u hrvatski zračni prostor.

Prilikom ulaska zrakoplova u hrvatski zračni prostor hrvatska kontrola zračne plovidbe pročitala je poruku Vatrenima: "Dragi naši Vatreni, hrvatska kontrola zračne plovidbe vas pozdravlja i želi dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor. Zahvalni smo što ste našu domovinu opet učinili velikom".

Poruku su reprezentativci u zrakoplovu pozdravili burnim pljeskom.

U zračnoj luci nogometaše i stručni stožer čeka panoramski autobus posebno prigodno oblijepljen simbolima Hrvatske i Hrvatskog nogometnog saveza, a spremni su i policajci koji će u vozilima i na motorima pratiti Vatrene do Trga bana Jelačića, gdje ih čekaju deseci tisuća navijača.

Navijači iz Zagreba i brojnih drugih hrvatskih gradova i mjesta okupili su se na središnjem zagrebačkom trgu "oboružani" zastavama, dresovima, kapama, šalovima i ostalim navijačkim rekvizitima u prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima. Najviše je mladih ljudi, koji plešu, pjevaju i skandiraju navijačke slogane.

Slijetanje zrakoplova s Vatrenima u Zračnu luku Franjo Tuđman očekuje se oko 17,15 sati. Polazak reprezentativaca prema Trgu bana Jelačića planiran je oko 17,30 sati, a dolazak na trg između 18,30 i 19 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter