Velika tragedija

U kući pronađena mrtva tijela majke i djeteta. "ZNALA SE POJADATI ZADNJIH DANA DA NIJE DOBRO, DA SE OSJEĆA ČUDNO, DA JOJ JE DOSTA SVEGA"

| Autor: Glas Istre
 (Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX)

(Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX)


Beživotna tijela majke i djeteta pronađena su danas nešto poslije podneva u obiteljskoj kući u Donjoj Bistri nadomak Zagreba.

Iz PU zagrebačke kažu da su zaprimili dojavu člana obitelji u 12,29 sati, a po dolasku na mjesto intervencije dočekao ih je šokantan prizor majke i djeteta bez znakova života.

Do sada utvrđenim istraživanjem na mjestu događaja, a po vidljivim ozljedama, radi se o nasilnoj smrti majke i djeteta. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, kažu iz PU zagrebačke.

- Bili smo zaprepašteni kad smo čuli da je kod njih policija jer su mrtvi. Policajci su opkolili kuću kao da traže ubojicu, skupljaju tragove itd. Na kraju, ipak, izgleda, da treće osobe nema u toj tuzi. Priča se da je ona prvo ubila svoje maleno dijete, a onda si je odlučila presuditi.

Doista mi je neshvatljiv taj potez iako nam se znala pojadati zadnjih dana da nije dobro, da se osjeća čudno, da joj je dosta svega. Ali nikome nije bilo ni na kraj pameti da je kadra počiniti takav užas jer svi mi svaki dan kukamo i sve ostane samo na riječima, prenosi jutarnji.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter