KAZNENA I PREKRŠAJNA PRIJAVA

Rovinjcu kojeg su policajci "slučajno" zaustavili zbog prometnog prekršaja otkriven malo veći grijeh U AUTU JE IMAO MALI RASADNIK DROGE

| Autor: Glas Istre
(PU istarska)

(PU istarska)


Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, policajci su ga, na temelju ranije prikupljenih operativnih saznanja, zaustavili na državnoj cesti D-303 dok se automobilom Opel pulske registracije kretao iz smjera Rovinja u smjeru Rovinjskog Sela. "Grijeh" mu je bio pretjecanje preko pune crte.

foto

Na temelju sudskog naloga policajci su potom pretražili automobil te su u pretincu ispod suvozačevog sjedala pronašli dvije vrećice s ukupno 5,6 grama marihuane. No, to nije bilo sve. Iza prednjih sjedala pronašli su i tri posude s indijskom konopljom visine oko 51, 62 i 68 centimetara.

foto

Protiv Rovinjca će zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti podnesen optužni prijedlog, dok će zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama kazneno odgovarati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter