TRAP

Prvenstvo Hrvatske na streljani u Bužiniji: Nakon Kupa, NOVIGRADSKI "GUSARI" OSVOJILI I DRŽAVNI NASLOV

| Autor: Luka JELAVIĆ
Ekipa Gusara na pobjedničkom postolju (L. JELAVIĆ)

Ekipa Gusara na pobjedničkom postolju (L. JELAVIĆ)


U finalnom pucanju najuspješniji je bio novigradski olimpijski pobjednik Giovanni Cernogoraz, ispred Josipa Glasnovića i Marka Germina. Zbrajanjem pojedinačnih rezultata došlo se do ekipnog plasmana gdje su strijelci Novigrada Giovanni Cernogoraz, Francesco Ravalico i Denis Vatovec, pogodili dovoljno letećih meta za naslov

Nakon što su nedavno, nakon četiri kruga natjecanja, osvojili Kup Hrvatske, strijelci SD Gusar iz Novigrada osvojili su i prvenstvo Hrvatske u disciplini trap, a član tog društva Giovanni Cernogoraz postao je državnim prvakom u pojedinačnoj konkurenciji.

Zanimljivo finale

Prvenstvo Hrvatske u trapu održano je na streljani u Bužiniji, a nastupilo je preko 90 strijelaca u seniorskoj, ženskoj i juniorskoj konkurenciji iz 17 hrvatskih streljačkih društava. Najzanimljivije je bilo u pojedinačnoj konkurenciji, gdje su se nakon kvalifikacija među prvih šest našli Anton i Josip Glasnović, Radovan Anramović, Giovanni Cernogoraz, Marko Germin i Denis Vatovec, da bi u finalnom pucanju najuspješniji bio novigradski olimpijski pobjednik Giovanni Cernogoraz, ispred Josipa Glasnovića i Marka Germina.

Zbrajanjem pojedinačnih rezultata došlo se do ekipnog plasmana gdje su strijelci Novigrada Giovanni Cernogoraz, Francesco Ravalico i Denis Vatovec pogodili dovoljno letećih meta za prvo mjesto i naslov ekipnog prvaka Hrvatske.

Cernogoraz najbolji

Drugo mjesto osvojilo je SD G.A.J. Dubrava (Ivan Krkač, Bruno Drenek, Anton Glasnović), a treća je bila ekipa GORD Velika Gorica (Marko Germin, Kristijan Kancelar, Paolo Labinjan).

Na prvenstvu Hrvatske iz novigradskog Gusara još su nastupili: Adriano Labinjan, Marko Bačić, Alen Čekić (junior), Eni Jugovac i Mauro Capellari.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter