21-GODIŠNJI MAKEDONAC

POTJERA NA MEDULINSKOJ CESTI Recidivist ponovno počinio niz prometnih prekršaja i bježao patroli. Policija mu je napokon zaplijenila auto, a ni ON SE NIJE NAJBOLJE PROVEO

| Autor: Glas Istre
(Arhiva/Ilustracija)

(Arhiva/Ilustracija)


Pulska prometna policija na Badnjak je, oko 9.50 sati, na Šišanskoj cesti u Puli uočila automobil Fiat kojim je upravljao 21-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, od ranije poznat policiji po prometnim prekršajima.

Vozač se oglušio na svjetlosne i zvučne znakove policije te nastavio vožnju i ubrzao kretanje vozilom, na što su policijski službenici krenuli u potjeru te su ga uspjeli zaustaviti na Medulinskoj cesti i uhitili ga.

Kontrolom je utvrđeno da vozač upravlja automobilom bez položenog vozačkog ispita, da je automobilu isteklo važenje prometne dozvole kao i da nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Zbog prometnih prekršaja, uključujući i nepostupanje po naredbi policijskih službenika da zaustavi vozilo, policija je od vozača privremeno oduzela automobil, a vozač je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel nadležnog suda, gdje mu je određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 14 dana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter