EPILOG TUČNJAVE U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU

POREČ: MLADIĆ PRIVEDEN ZBOG POKUŠAJA UBOJSTVA, a drugi muškarac zbog sudjelovanja

Svih pet muškaraca su u sukobu ozlijeđeni, a 36-godišnjak je zadobio teže ozlijede te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici

| Autor: Glas Istre
priveden

priveden


Policijski službenici su sinoć, 6. veljače, priveli u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske 22-godišnjaka i 41-godišnjaka, dok se za petom osobom, 32-godišnjakom još traga. Sumnja se da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, a da je 41-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi.

Kao što smo pisali, tučnjava petoro muškaraca dogodila se u subotu oko 23.15 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Poreču u Keršovanijevoj ulici. U sukobu su s jedne strane sudjelovali 22-godišnjak i 32-godišnjak, a s druge 41-godišnjak, 36-godišnjak i 25-godišnjak. Svi muškarci su u sukobu ozlijeđeni, a 36-godišnjak je zadobio teže ozlijede te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici. Zbog sumnje da mu je nanio ozljede s ciljem da ga usmrti, policija je uhitila 22-godišnjaka, dok je zbog sudjelovanja u tučnjavi koja je za posljedicu imala tešku tjelesnu ozljedu osobe, policija uhitila 41-godišnjaka.

Tri osobe prevezene su u pulsku bolnicu zbog zadobivenih ozljeda, dok su dvije osobe uhićene. Nakon što je otpušten iz bolnice, policija je od 25-godišnjaka privremeno oduzela oružje, dva pištolja i jednu pušku, koje zakonito posjeduje.

Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja provoditi kriminalističko istraživanje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter