JUTROS

NOVI DETALJI POŽARA STANA NA KAŠTANJERU: Policija intervenirala tri puta zbog problema s jednim od stanara 

| Autor: Glas Istre
Dvokatnica u Raškoj ulici gdje je izgorio stan na prvom katu (Snimio Milivoj Mijošek)

Dvokatnica u Raškoj ulici gdje je izgorio stan na prvom katu (Snimio Milivoj Mijošek)


Doznajemo nove detalje o jutrošnjem požaru koji je izbio u stanu na prvom katu zgrade u Raškoj ulici na Kaštanjeru.

Policija je tijekom noći s 21. na 22. prosinca zaprimila tri dojave koje su se odnosile na probleme s jednim od stanara zgrade u Raškoj ulici u Puli.

Policijski službenici su postupali po dojavama, no stanar nije želio otvoriti vrata. Budući da je tijekom večeri kroz prozor bacao stvari te je jedan predmet pao na parkirano vozilo, policijski službenici upoznali su vlasnicu vozila s načinom pokretanja kaznenog postupka za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari te su je uputili da pristupi u policijsku postaju podnijeti prijedlog za kazneni progon ukoliko primijeti oštećenja na vozilu.

Foto

Što se tiče požara, policija je jutros oko 6.30 sati zaprimila dojavu o požaru u stanu na prvom katu zgrade u Raškoj ulici u Puli. Požar su ubrzo ugasili pulski vatrogasci, a policijski službenici su u suradnji s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja obavili očevid te su utvrdili kako je uzrok požara otvoreni plamen nepoznatog porijekla.

U požaru su nastala oštećenja u stanu u kojem je izbio požar, a određena oštećenja nastala su u još dva stana u zgradi. Materijalna šteta zasad nije utvrđena.

Korisniku stana u kojem je izbio požar, 45-godišnjem muškarcu, pružena je liječnička pomoć te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici.

Policijski službenici nastavljaju provoditi kriminalističko istraživanje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter