završen očevid

NOVI DETALJI NESREĆE KOD BADERNE: Nesreću je skrivio 66-godišnjak koji nije držao potreban razmak pa se zaletio u vozilo ispred sebe

| Autor: Roberto RAUCH
Ilustracija

Ilustracija


Na cesti Tinjan - Poreč danas oko 11.15 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri automobila. Policija je u poslijepodnevnim satima objavila detalje.

Nesreća se dogodila kada je 66-godišnjak, upravljajući vozilom Iveco pulske registarske oznake, kod skretanja za Badernu, zbog ne držanja potrebitog razmaka, prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio automobila Renault Clio, pulske registarske oznake, kojim je ispred njega upravljao 45-godišnjak, a koji je usporavao automobil radi skretanja u lijevo i propuštanja vozila iz suprotnog smjera. Od siline udarca Renault je prešao na suprotnu stranu kolnika te je u njega udario automobil Seat Ibiza, pulske registarske oznake kojim je upravljala 33-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći ozlijeđen  je vozač Renault Clia te je prevezen u pulsku bolnicu. Težina ozljeda zasad nije poznata. Radi obavljanja očevida državna cesta D48 bila je zatvorena od 11.40 do 13 sati te se promet odvijao kroz naselje Baderna.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter