Provođenje istrage

Nakon pokušaja teškog ubojstva u Puli protiv obiteljskog nasilnika s Velog Vrha predložen istražni zatvor NAKON SVAĐE ŽENU JE NOŽEM UBO U VRAT

| Autor: Jasna ORLIĆ
Privođenje osumnjičenika (snimio Dejan Štifanić)

Privođenje osumnjičenika (snimio Dejan Štifanić)


Županijsko državno odvjetništvo u Puli ispitalo je 38-godišnjaka koji je 22. lipnja nakon svađe oštrim predmetom ozlijedio nevjenčanu 37-godišnju suprugu. Pomoć joj je pružena u bolnici gdje je zadržana na liječenju.

ŽDO je donio rješenje o provođenju istrage protiv 38-godišnjaka radi osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela teškim ubojstvom u pokušaju.

Osnovano se sumnja da je okrivljeni 38-godišnjak 22. lipnja u obiteljskoj kući u Puli, u nakani da 37-godišnju hrvatsku državljanku odnosno svoju izvanbračnu suprugu liši života, a koju je prethodno zlostavljao, nožem uboo u predjelu vrata.

ŽDO u Puli predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Puli da se protiv njega odredi istražni zatvor zbog osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će okrivljenik ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke ovog kaznenog djela.

Danas će okrivljenik biti izveden pred suca istrage Županijskog suda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom