na povratku s utakmice u puli

Na naplatnim kućicama se potukli propadnici Armade i Kohorte. Ozlijeđen maloljetnik

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Novog lista)

(Arhiva Novog lista)


Kako je danas objavila primorsko-goranska policija, jučer oko 22.15 sati zaprimiljena je dojava o tučnjavi u Kikovici, nedaleko od naplatne postaje blizu Rijeke.

Prema dosad prikupljenim saznanjima, dva su se kombi vozila s navijačima nogometnog kluba iz Osijeka koji su se vraćali s utakmice u Puli, zaustavila nedaleko naplatne postaje na Kikovici.  Za vrijeme zaustavljanja, došlo je do fizičkog sukoba navijačke skupine s područja Rijeke i navedenih osoba, od kojih se dio izgrednika do dolaska policije udaljio s mjesta događaja, objavila je pollicija, a prenio Index.hr. 

Dolaskom policije zatečeno je jedno kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka te 16 osoba, dok se drugo kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka udaljilo s mjesta događaja, stoji u priopćenju.

Ozlijeđen i maloljetnik

U ovom događaju lakše tjelesne ozljede zadobile su tri osobe, od kojih je jedna maloljetna. Nakon pružene liječničke pomoći i postupanja policije, kombi vozilo s navijačima osječkog kluba u pratnji policijskih službenika prepraćeno je do čvora Bosiljevo, objavila je policija, koja navodi kako nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih okolnosti i činjenica, kao i sudionika ovog događaja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter