danas će biti priveden 

Novi slučaj nasilja na Velom Vrhu u Puli. Muškarac fizički nasrnuo na dvoje djece

| Autor: Doria Mohorović / Glas Istre
Ilustracija (Arhiva Novog lista)

Ilustracija (Arhiva Novog lista)


Novi slučaj nasilja dogodio se prošlog petka na Velom Vrhu. Naime, kako saznajemo, stariji muškarac fizički je nasrnuo na dvoje djece u ulici Borik. Događaj se dogodio u petak oko 22.30 sati. Prema neslužbenim informacijama, navodno je otac djeteta iz njihovog društva, dva dječaka udario, a jednog od njih ozlijedio i čikom cigarete. Slučaj zlostavljanja potvrdila nam je i Policijska uprava istarska.

- Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom i utvrdili sumnju da je počinio po dva kaznena djela prijetnje, tjelesne ozljede i povrede djetetovih prava na štetu malodobnih osoba.

Njega se sumnjiči da je 16. kolovoza u večernjim satima, na području Pule, fizički nasrnuo na dvije malodobne osobe kojom prilikom ih je lakše ozlijedio. Pritom im je uputio i ozbiljne prijetnje, nakon čega se udaljio sa mjesta događaja, izvijestili su iz Ureda načelnika PU istarske dodajući da će muškarac tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu biti predan u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter